Tools and tooling systems
for wood and plastics
Leitz Niederlande

Leitz in Nederland

Leitz Waddinxveen
Leitz werd in 1876 opgericht door Albert Leitz in Oberkochen/Zuid-Duitsland. In 1904 kreeg hij het eerste Leitz-patent met de langgatboor, gereedschap dat nog steeds wordt verkocht en gebruikt. Veel uitvindingen, verbeteringen en patenten volgden. Het tastbare bewijs hiervan zijn de honderden patenten die Leitz heeft vastgelegd.
Dit geeft aan hoe belangrijk Leitz innovatie en voortdurende toetsing van de kwaliteit vindt. Leitz is inmiddels gevestigd in honderd landen waar de medewerkers betrokken zijn bij ontwikkeling, productie, distributie en onderhoud van gereedschap. Eigen fabrieken zijn wereldwijd te vinden waaronder in Europa, USA, China en Brazilië. De zorg voor het milieu, de kwaliteit van de werkomgeving en interne opleidingen stimuleren en motiveren de medewerkers en zorgen voor continuïteit voor onze klanten.

Leitz Service B.V., met het hoofdkantoor in Waddinxveen, is een zelfstandig opererend bedrijf met regionaal gevestigde slijperijen, dat echter volop profiteert van de kennis en ondersteuning van de Leitz Groep. De vooraanstaande rol die de groep wereldwijd in de hout-, metaal- en kunststofverwerkende industrie speelt, wordt in Nederland ingevuld door Leitz Service B.V. U wilt voor uw gereedschap een probleemoplossende partner en die rol is Leitz Service B.V. op het lijf geschreven. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe gereed schappen, alle toebehoren, maar ook voor slijpwerk, advies en service. We garanderen complete, praktische oplossingen, hoe complex of specialistisch uw vraag ook is. Onze wekelijkse haal- en brengdiensten staan garant voor een efficiënte logistieke afhandeling van uw opdracht. Door onze regionale vestigingen in heel Nederland zijn we altijd in de buurt bereikbaar voor onze klanten. 

Hoofdkantoor

Adres:

Leitz Service B.V.
Mercuriusweg 5
2741 TB Waddinxveen
Nederland

Tel: +31 182/303 030
Fax: +31 182/303 031
Email: info@leitz-service.org
http://www.leitz.org
 

Downloads:

>> Folders